Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Hacer'in Blogu
1 mars 2014

Hacer'in Blogu

1618703_10152036365998248_231557688_n

Merhaba dostlar, Hacer'in Blogu olarak yeni bir blog yarattık. İçerisinde neler olacağını tam olarak henüz kararlaştırmış değilim açıkçası. Kendime dair hayata dair çoğu zaman saçma sapan içerikler ile dolduracağım. Bazen Yenibosna, bazen İstanbul, bazen moda, bazen kadın, bazen aşk, bazen sağlık yani kısaca çok şey, çok konu olacak. Az fayda çok saçmalık. 

Bir blogdan ne beklenir ki? Yapmaya çalıştığım, ihtiyacım olan kelime dizinlerinde yeterince saygın bir yer edinebilmek. Hepsi bir arada olacak mı bilemiyorum. Herşeyi birbirine karıştırmak gibi bir zaafım var aslında. Ya da karıştırıyorum işte, ne bileyim. 

Semt haberleri için Yenibosna ve İstanbul hatta Bahçelievler hakkında zaman zaman kıytırıktan da olsa bişeyler bulabileceksiniz mesela. Sadece İstanbul mu? Hayır, Ankara, İzmir, Adana ve diğer şehirlerimiz için de haberlerimiz olacak. Kolay değil hiç bir yerde olmayan tamamen benzersiz 300-400 kelime içerik üretebilmek. Bunu üretmeyi başarabildiğinizde gereken yapılmış oluyor zaten. Geriye bir şey kalmıyor. 

Dün geçti, yarın nerede kaldı bilen var mı? Kadın dendiğinde ilk akla gelenlerden birisi moda değil midir? Moda bir kadının hayatında olmazsa olmaz bir yaşam parçası.  Sağlıklı kadın, sağlıklı çocuklar ve sağlıklı nesiller yetiştirir. Sağlık hayatımızın en önemli öğelerinden birisidir.

Daha ne yazayım şimdilik bilemiyorum. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim herkese...

Saygılarımla
Hacer

Publicité
Publicité
Commentaires
Publicité
Hacer'in Blogu
Archives
Publicité