Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Hacer'in Blogu
11 avril 2014

Türkiye'de Neler Oluyor?

ataturk

Demokrasi hem de ileri demokrasi ülkesi Türkiye. Özgürlükler ülkesi Türkiye. Türkiye'den haberler, Türkiye haberleri, demokrasi cenneti. 

Türkiye'de Neler Oluyor?

Aslında bişey olduğu yok. Son seçimlerden sonra anladık ki "Padişahım çok yaşa !" bizim karakterimize çok uygun bir sloganmış. Atatürk ve arkadaşlarının verdiği tüm emekler boşaymış, boşunaymış.

Anladık ki bu ülkede insanlar kendi başına kendi kararlarını verecek kadar kendilerine güvenmiyorlarmış. Başımıza bir halife gerekiyormuş. Kaç çocuk yapacağımıza karar verecek, kredi kartı taksitlerimizi düzenleyecek, hangi bankaya paramızı yatırıp hangi bakaya yatıramayacağımızı söyleyecek bir çobana ihtiyacımız varmış.

Biz; anamızı da alıp gitmeyi, takla atmayı, göt kılı olmayı tercih ve kabul ettik. 

Daha düne kadar birbirinin koynundan çıkmayanlar, birbirlerine hasret söylemleriyle vuslat isteyenler şimdi kanlı bıçaklı düşman... Bana dinimi öğreten Müslüman olsa derler ya... Bunların hangisi Müslüman şimdi?

Ayakkabı kutularıyla götürenler mi? Götürenleri gizli gizli takip edip teşhir edenler mi?

Benim bildiğim Müslümanlıkta hırsızlık da büyük günah, gıybet de... Her iki günah da "KUL HAKKI" na giriyor. Al birini vur öbürüne...

Türkiye'de neler oluyor? Neler olacak Yüzyıllardır dış güçlerin yapamadığını bunlar kendi kendilerine yapıyor. Arada olan da bize oluyor.

Publicité
Publicité
Commentaires
Publicité
Hacer'in Blogu
Archives
Publicité